SCHADE

Bij schade aan uw bedrijfsdeur, rolluik, dockshelter of dockleveller staat uw bedrijf stil, u kunt niet aan het werk! Toch praten wij bij Nauta Deurenservice liever niet over schade. Wij hebben het liever over de reparatie ervan! Reparatie van garagedeuren is een van onze specialiteiten. Wij kijken direct hoe snel wij uw industriƫle afsluiting kunnen herstellen en dit het liefst met zo min mogelijk overlast voor de klant.

Met een 24 uursservice en een team van bekwame servicemonteurs zal er bij Nauta Deurenservice dan ook alles aan gedaan worden om de deuren reparatie zo snel mogelijk te realiseren. Voor eventueel verzekeringswerk wordt er een vakkundig en natuurlijk onafhankelijk schaderapport opgesteld wat een vlotte afhandeling alleen maar ten goede komt.

Als u de reparaties en het schadeherstel van uw bedrijfsdeur of rolluik laat uitvoeren door Nauta Deurenservice gebeurt dit door een bedrijf met jarenlange ervaring. Bovendien zijn wij VCA gecertificeerd en altijd voorzien van de juiste kennis en vakbekwaamheid.

Direct contact

Meer informatie of vrijblijvende
offerte aanvragen?

(0226) 34 47 85

Storingsservice 24/7

(06) 539 976 16

Wij bieden een 24/7 storingsservice.

Contact / brochure aanvraag